19 Kasım 2017 Pazar

2012-2013 Eğitim-Öğretim Yılı Kılıçarslan yerleşkesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

07 Haziran 2013 Cuma 11:08 tarihinde eklendi | 3050 defa okundu
Coşku ve heyecan dolu törende gözlerde sevinç vardı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Mezuniyet Töreni, Yalvaç İlçe Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ramazan Armağan, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammed Sadık AKDEMİR, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şakir Şahin, Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, belde belediye başkanları, ilçe protokolü, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Büyük coşkuyla kutlanan törende, öğrenciler mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet konuşmalarının ardından, başarılı olan ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere plaket verildi. Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.