18 Kasım 2017 Cumartesi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Okulmuza Kayıt Yaptıracak Öğrencilerimizin Dikkatine

14 Temmuz 2015 Salı 18:42 tarihinde eklendi | 4979 defa okundu
Bilgi güncellemeleri için duyuruları takip ediniz. (Kayıt tarihleri, ek yerleştirme başvuru ve ek yerleştirme kayıt tarihleri)

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

ÖSYM sonuçlarına göre okulumuza kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerimiz, 03-07 Ağustos 2015 tarihleri arasında Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde kayıt yaptırabilirler.

Kayıt esnasında gereken belgeler:

- ÖSYM Sonuç Belgesi

- obs.sdu.edu.tr adresinden alınacak ön kayıt formu

- Lise diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı

- Harç dekontu (2. öğretim öğrencileri için; ödeme bilgileri duyurusu yapılacak)

- Nüfus cüzdanı fotokopisi

- 12 adet fotoğraf

Ek Yerleştirme Başvuru işlemleri 17-21 Ağustos 2015 tarihleri arasında internet ortamında yapılacaktır.

Ek Yerleştirme Kayıtları 31 Ağustos 2015 - 04 Eylül 2015 tarihleri arasında Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi'nde şahsen yapılacaktır. (Yukarıda kayıt için belirtilen belgelerin öğrenci tarafından hazır bulundurulması gerekmektedir.)