22 Eylül 2017 Cuma

Aşçılık Programı Öğrencilerinin Başarısı

02 Mart 2016 Çarşamba 16:23 tarihinde eklendi | 760 defa okundu

11-14 Şubat 2016 tarihlerinde yapılan 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali "Üniversiteler Düzeyi"nde, Aşçılık Programı öğrencilerimiz önemli başarı elde ettiler.

Makarna Kategorisi'nde Serhat Doğramacı altın, Serkan Köleci gümüş madalya, Ana Yemek Kategorisi'nde Çağdaş Soydaş gümüş ve Serhat Doğramacı gümüş madalya, Balık Kategorisi'nde Serhat Doğramacı bronz madalya kazandılar.

Yüksekokul Müdürümüz Doç.Dr. Nilüfer Negiz, öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlayarak hediyelerini verdi.