24 Kasım 2017 Cuma

Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turist Rehberliği Programları Kariyer Günleri

05 Mart 2014 Çarşamba 15:18 tarihinde eklendi | 2153 defa okundu

Yalvaç Meslek Yüksekokulu Aşçılık, Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turist Rehberliği bölümleri için bölüm hocaları tarafından düzenlenen Kariyer günleri 15.03.2014 tarihi itibari ile başladı. Hem stajyer olarak, hem de mezun olacak öğrencilerimizden devamlı kadrolarında yer vermek isteyen Club Voyage Sorgun ve Maxx Royal Belek Executive Chefi, F&B, Kat Hizmetleri ve Eğitim Müdürleri tarafından Turizm Sektöründe İstihdama dair verilen seminerin ardından çalışma şartları anlatıldı. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminerlere önümüzdeki haftalarda ise Papillon Hotel, Sheraton Çeşme, Q Premium otelleri ve seyahat acentelerinin katılımı ile devam edecektir..