23 Kasım 2017 Perşembe

ATAYALVAÇ SAĞLIK HİZMETLERİ MYO TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

20 Kasım 2015 Cuma 10:43 tarihinde eklendi | 1166 defa okundu

Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Sayın İlker Hüseyin Çarıkçı, Isparta Vali Yardımcısı Sayın İsmail Akman, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sayın Nihat Ayyıldız, Üniversite Genel Sekreterimiz Yrd.Doç.Dr. Sayın Vahdettin Aydın ve Yalvaç kurum amirlerinin katılımlarıyla 18 Kasım 2015 tarihinde Atayalvaç Sağlık Hizmetleri MYO temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törende kurban kesiminin ardından yapılan konuşmada Rektörümüz, bu okulun hem üniversitemize hem de Yalvaç'a hayırlı olmasını dileyerek, binanın mimari kat planının tamamen sağlık eğitimi verilmek üzere oluşturulduğuna dikkat çekti.

Ayrıca Kılıçarslan Yerleşkesi Danışma Kurulu Başkanı Doç.Dr. Sayın Nilüfer Negiz konuşmasında, Süleyman Demirel Üniversitesi ailesine yeni bir eğitim kurumu kazandırmanın gururunu ve başarısını paylaştığını ifade etti.