19 Kasım 2017 Pazar

Kılıçarslan Yerleşkesi Bahar Şenlikleri Devam Ediyor

25 Mayıs 2012 Cuma 16:37 tarihinde eklendi | 3060 defa okundu
İkinci gün etkinlikleri, renkli görüntüler, bir yılın emeği, yıl sonu heyecanı...

SDÜ Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde Bahar Şenliği coşkuyla devam ediyor. İkinci gün etkinliklerinde, Muhasebe Bölümü öğrencisi Murat Yıldırım, Renksiz Hayat konulu fotoğraf sergisi gerçekleştirdi.

Sergiyi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç.Dr.Şakir Şahin, Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ramazan Armağan, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci gezdi.

Tamamı siyah beyaz fotoğraflardan oluşan sergi, Yalvaç'taki yoksulluk, dram ve sessiz hayat başlıklarını konu ediyor. Murat Yıldırım, fotoğrafları siyah beyaz tercih etmesinin sebebini, hüzün ve dramı anlatmada daha etkili olmasına bağladı.

Ayrıca Yalvaç Teknik Bilimler MYO Hazır Giyim Tek. Bölümü sergisi de Yalvaç Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yapıldı. Sergiyi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç.Dr.Şakir Şahin, Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ramazan Armağan, öğretim elemanları ve öğrenciler gezdi.