16 Aralık 2017 Cumartesi

Öğrenci Temsilcisi Seçimi

27 Eylül 2017 Çarşamba 15:30 tarihinde eklendi | 344 defa okundu

Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Knseyleri ve Yükseköğretim Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğine göre Üniversitemizden mezun olmuş, seçilme niteliklerini kaybetmiş ya da herhangi bir nedenle süresi dolmadan görevden ayrılmış olan 2016-2018 dönemi öğrenci temsilcisi ve Enstitü/Fakülte/Yüksekokulu/Meslek Yüksekokulu temsilcisinin yerine kalan süreyi tamamlamak üzere ilgili yönetmelikte belirtilen usullere göre seçim yapılması gerekmektedir.

Bölüm/Program/Anabilim Dalı/Anasanat Dalı Temsilcisi seçimleri 16 Ekim 2017 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında önlisans/lisans öğrencileri için obs.sdu.edu.tr adresinden, lisans üstü öğrencileri ise golcuk.sdu.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak oy kullanılması suretiyle yapılacak olup, seçim takvimi aşağıdadır.