23 Kasım 2017 Perşembe

Rektör Prof.Dr. Hasan İbicioğlu, Aşçılık Programı öğrencilerimizi tebrik etti

03 Nisan 2014 Perşembe 16:42 tarihinde eklendi | 2076 defa okundu

Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Meslek Yüksekokulu’nda 2 yıl önce açılan ve öğrenciler tarafından en çok tercih edilen programlardan biri olan Aşçılık Programı bu yıl Türkiye genelinde ulusal ve uluslar arası düzeyde gerçekleştirilen yarışmalara katılarak çeşitli başarılar elde etmiştir.

Yalvaç Meslek Yüksekokulu müdürü Doç.Dr.Muhammed Sadık AKDEMİR başkanlığında Müd.Yrd.İrfan SEKTİOĞLU, Yüksekokul sekreteri Necdet DÜLGERBAKİ, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Okutman Memduha SET, Aşcılık Programı öğretim elemanları Zehra ALBAY, Cesur KOÇAK, Yusuf YERLİ ile ödül almış öğrencilerden oluşan heyeti Süleyman Demirel Üniversitesi rektörü sayın Prof.Dr. Hasan İBİCİOĞLU makamında kabul etmiştir. Sayın Rektörümüz yarışmalarda ödül alan öğrencileri ve Yalvaç Meslek Yüksekokulu heyetini başarılarından dolayı kutlamış ve çeşitli hediyelerle ödüllendirmiştir.

Ulusal ve uluslar arası yarışmalarda elde edilen başarılar:

1-      6.Geleneksel Uluslararası Antalya Altın Kep yemek yarışmasında Aşçılık Programı Öğrencileri Emre ÖZCAN, Hüsamettin COŞKUN ve Aykut YAMAN: Üniversiteler arası Balık Yemekleri kategorisinde Somon ızgara yemeği ile Türkiye Üçüncülüğü.

2-      2.Balıkesir Yöresel ve ulusal Yemek Yarışmasında Aşçılık Bölümü Öğrencileri Ömer ACAR,Sena ÖZ,Alican ACAR,Gözde EROL ve Özlem BAKAR ; kuzu yarışması Gençler kategorisinde 2 adet gümüş madalya, grup olarak en iyi dostluk ödülü ve 5 altın madalya.

3-      Bolu’da yapılan 1.Ulusal Yemek Yarışması ve Aşçılık Şampiyonasında Aşçılık Bölümü Öğrencilerinden Ayşe EZGİN , Gözde EROL, Alican ACAR, Sena ÖZ, Özlem BAKAR ve Ömer ACAR ;  1 adet gümüş madalya, 2adet bronz madalya ve yılın en iyi Üniversitesi kategorisinde bronz madalya.